Autor: Informer.rs

12.10.2021.

20:26

Foto: Starsportphoto

Sport

FRANCUSKI ČAS FUDBALA USRED BEOGRADA! Orlići doživeli novi BRODOLOM! Evropsko prvenstvo sve dalje!

Nastavlja se katastrofalna serija rezultata mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo! Nakon poraza od Ukrajine, remija sa Makedoncima i srećne pobede protiv Jermena Orlići su doživeli novi neuspeh i to u Beogradu pošto je od njih bila bolja reprezentacija Francuske sa 3:0 (2:0). 

Informer

Francuzi su bili izraziti favoriti pred meč na stadionu Partizana, a svoju ulogu su savršeno opravdali na terenu i rutinski, moglo bi se reći i lako, došli do pobede nad Srbijom. 

Sve je bilo rešeno posle prvih 45 minuta, Adil je u 29. matirao Miloša Gordića, da bi Gouri u 43. sa kreča duplirao prednost svog tima za 2:0 na odmoru.

Pokušao je Zvonko Živković sa izmenama na startu drugog poluvremena umesto Šehovića i Gavrića na terenu su bili Ilić i Daničić, ali ni je to mnogo pomoglo nemoćnoj Srbiji da makar ublaži poraz. 

Informer

Istina, Orlići jesu bili bolji od Francuza u drugom poluvremenu, ali nije to bilo dovoljno za povoljan rezultat na večerašnjoj utakmici. Da stvar bude gora, Trikolori su u finišu preko Čerkija stigli i do trećeg gola, a mladi napadač Liona postavio je konačan rezultat - 3:0!

Francuzi su sada prvi na tabeli sa 10 osvojenih bodova posle četiri kola, dok je Srbija na petom mestu sa četiri i ostaju joj samo teoretske šanse da mogu do drugog mesta i baraža za odlazak na EURO.