Autor: Informer.rs

13.10.2021.

22:41

Foto: Starsportphoto©

Sport

ON JE JEDINI HRVAT KOJEM NISU ZVIŽDALI NA MARAKANI! Filip žali što nije dao gol Rajkoviću!

Najbolji pojedinac azerbejdžanske reprezentacije u Beogradu uz golmana Magomedalijeva bio je Hrvat Filip Ozović!  Ozobić je prošao sve mlađe selekcije Hrvatske, ali je u seniorskoj konkurenciji poneo dres Azerbejdžana, jer blista u tamošnjoj ligi, pa su želeli po svaku cenu protivnici Srbije u ovim kvalifikacijama da ga dovedu u svoje redove!

On je pri rezultatu 0:0 imao odličnu šansu, ali je promašio posle dobrog kontranapada.

- Velika šteta što nisam dao gol. Igrao se 20. minut, golman je već bio na krivoj nozi, ali otišla je koji centimetar pored stative - rekao je posle meča Ozić, a ineteresantno je da su na zapadnoj tribini sedela trojica njegovih prijatelja!

Zanimljivo je da je novinar tamošnjih "Sportskih novosti"  zapazio da Ozobiću nisu zviždali na "Marakani".

- Digli su se kad sam promašio, šta bi bilo da sam pogodio. Ne znam kako bi prošli - rekao je Ozobić u šali posle utakmice.

Za Informer.rs je Miloš Radivojević, sprski defanzivac koji je ne tako davno sa uspehom igrao u azerbejdžanskoj Ziri, prokomentarisao hrvatskog internacionalca, koji je doživeo da mu na najvećem srpskom stadionu ne zviždi publika!

- FIlip je sjajan momak i neverovatan igrač! On je motor Karabaga i bilo je za očekivati da će zaigrati za njihovu selekciju! Kada se pogleda cela azerbejdžanska liga, on je u top tri igrača, a po mnogima i najbolji! Veliki je broj Balkanaca u Bakuu i zaista se svi Srbi, Makedonci, Crnogorci i Hrvati druže i imaju odlične odnose -poručio je Miloš Radivojević za naš portal.