Autor: Informer.rs

17.10.2021.

13:10

Foto:

Sport

Ozbiljne optužbe Slovenaca! Udarili po Miloševiću, sve će uraditi samo da ne isplate ceo ugovor!

Tamošnji mediji su pisali da je Olimpija na sve načine htela da otpusti Miloševića na njegovu štetu, da ne bi morali da mu isplate ceo ugovor ili obeštećenje.

Nisu uspeli da nađu rešenje, ali se i dalje trude, pa su usledili niski udarci. Kako piše list Ekipa, čelnici Olimpije, za sada bez zvaničnih istupa, tvrde da im je Milošević naneo "finansijsku štetu“.

Ti nisu stali sa sramnim optužbama. Navode kako iz tabora Zmajčeka govore da je Savo "dovodio svoje igrače, preko menadžera sa kojima je sarađivao“, pa kako je te "svoje“ igrače forsirao na štetu drugih, a samim tim je tim drugim padala vrednost na fudbalskom tržištu.

Informer

Savo Milošević

U Ljubljani su spreni na sve samo da ne isplate ceo ugovor Miloševiću, a po kojem bi trebalo da zaradi 400.000 evra po godini, plus još 200.000 za njegove saradnike koje je doveo sa sobom, a koji su takođe dobili otkaze.

Milošević je na klupi Olimpije bio od 16. juna do 10. oktobra ove godine, vodio je tim na 16 utakmica i ostvario učinak od osam pobeda, dva remija i šest poraza.

Na evropskoj sceni su ispali u kvalifikacija za Ligu Konferencije od Santa Klare, dok su u domaćem prvenstvu na trećem mestu.