Autor: Informer.rs

17.10.2021.

20:36

Foto:

Sport

MILOJEVIĆ PROMOVISAN NA BLISKOM ISTOKU! Srpski stručnjak na klubi ARAPSKOG VELIKANA!

Ostavio je Vladan Milojević odličan utisak tokom godinu i po dana rada u Al Ahliju iz Džede, a koliki uticaj na fudbal na Bliskom istoku je imao srpski trener govori podatak da je danas preuzeo jedan od najvećih klubova Saudijske Arabije - Al Itifak! 

Milojević je tokom leta seo na klupu AEK-a, ali se sa Atinjanima rastao posle samo sedam utakmica. Do prekida saradnje je došlo zbog loših rezultata grčkog giganta, ali srpski trener nije dugo čekao na posao budući da je posle samo destak dana promovisan u Saudijskoj Arabiji. 

Podsećamo, celu priču najavio "OKAZ" 9. septembra, a klub je danas na svom Tviter nalogu objavio slike sa zvanične promocije. 

Klub iz Dumama je trenutno 12. na tabeli, a ekipa već šest mečeva ne zna za pobedu. Da stvar bude gora, na startu nove sezone tim je ostvario samo jedan trijumf nakon čega su vezali dva poraza i četiri remija. 

Uprava Al Itifaka će od Milojevića očekivati da se klub vrati u gornji deo tabele, a ako je moguće i umeša u borbu za izlazak na međunarodnu scenu. Ugovor sa srpskim trenerom potisan je do kraja naredne sezone, a najveća zvezda tima biće švedski napadač Robin Kvajson.