Autor: Informer.rs

19.10.2021.

23:51

Foto:

Sport

Pokvariće nam fudbal! Može li neko da zaustavi Arsena Vengera?

Ceo svet je protiv njega jer je došao na ideju da se Mundijal održava na svake dve godine, a neću odustati valjda dok ne vidi da se fudbaleri vuku po terenu. 

To nije sve, bavi se pitanjem ofsajda, njegovom automatizacijom i promenama pravila u fudbalu. Došao je na ideju da sudije drže konferencije za medije nakon svake sporne odluke koju donesu!

- To bi bio dobar način da se izbegnu kontroverze i spreči se priča o njima pre nego što postanu javna debata. Morali bismo da dobijemo podršku sudija za ovo, a ne znam da li su oni spremni da iznose mišljenja nakon utakmice -  zaključio je legendarni menadžer Arsenala.

Informer

Arsen Venger

Ovaj njegov stav naišao je na otpor kod sudija koji su ga slušali, jer njima nije bilo jasno zašto bi trebalo da pravdaju odluke koje su doneli.

Venger ipak smatra da novinari imaju pravo da rešetaju sudije posle svakog meča. Istina, imali bi novinari posla, s obzirom na to šta sve sudije rade u poslednje vreme, posebno u Srbiji, ali je i istina da bis e to pretvorilo u  katastrofu.