Autor: Informer.rs

19.10.2021.

14:15

Foto: reuters

Sport

Šou! Saga se nastavlja, totalna ludnica! Ikardi prevario Vandu, sad je ucenjuje jer hoće razvod!

Već nekoliko dana su među glavim tamama u svetskim medijima, a sapunica je dobila novu epizodu.

Naime, Vanda je prvo prozvala supruga na Instargamu kada je saznala da za prevaru. On je potom uzvratio zajedničkom fotografijom, a supruga mu nije ostala dužna.

Vanda je obelodanila da više ne nosi prsten, a izbisala je i sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama. Argentinski mediji su obelodanil i kako je Vanda saznala da je suprug vara, unajbolja je detektiva, pa mu je hakovala telefona.

Informer

Vanda Ikardi

Ikardi je izgleda video da od pomirenja neće biti ništa pa sada ucenjuje suprugu. Prema pisanju "RMC Sport" tražio je i da što pre napusti Pari Sen Žermen pošto mu je Vanda Nara, inače njegova agentkinja, zapretila razvodom, a prema nekim izvorima već i pokrenula čitav proces.

U pitanju je "emotivna i finansijska ucena" pošto bi na taj način Ikardi izbio veliki novac iz džepa svoje supruge Vande, pa bi joj se tako osvetio za razvod. Mauro je varao, ali izgleda da nije kriv pa smatra da to nije razlog za razvod... Ludnica!

Informer

 

Njegov ugovor u Parizu traje do 2024. godine, a pošto godišnje zarađuje 12 miliona evra, jasno je da bi Vanda izgubila mnogo novca. Inače, Vanda je Ikardijev agent.