Autor: Informer.rs

20.10.2021.

23:18

Foto:

Sport

MITRO'S ON FIRE! Srbin REŠETA i vodi Fulam u PREMIJER LIGU! Novi GOL i pobeda Kolibara! Paunović poražen posle preokreta!

Rešeta Aleksandar Mitrović i ne namerava da stane! Srpski golgeter igra kao besan kada oseti da mu trener veruje, a čini se da se savršeno ukolpio u sistem temepramentnog Portugalca Marka Silve! 

Kolibari su upisali i drugi vezani trijumf u Čempionšipu sa poptisom Aleksandra Mitrovića, a ovoga puta je u Londonu žrtva srpskog napadača bio Kardif - 2:0 (0:0). 

Posle uspavanke u prvih 45 minuta usledio je blickrig Fulama i sve je bilo gotovo posle desetak minuta fudbala! Prvo je rezervista Tom Kerni načao mrežu gostiju, da bi Mitrović novom golčinom postavio konačan rezultat. 

Informer

Fulam je sada drugi na tabeli Čampionšipa, dok je Aleksandar Mitrović ustamljen na vrhu liste strelaca sa 13 golova i tri asistencije. Sve se čini da će Kolibari naredne godine ponovo u elitu sa preporođenim Mitrogolom!

Nažalost, manje uspešan bio je Veljko Paunović čiji je Reding poražen na svom terenu od Blekpula posle velikog preokreta sa 2:3 (2:0). 

Imao je Reding ogromnu prednost posle samo dvadesetak minuta igre budući da su mrežu Blekpula pogađali Dan i Dele Baširu, ali je usledio surov odgovor gostiju. 

Prvo je Dale u 69. smanjio prednost Redinga, potom je Jates četiri minuta kasnije poravnao, a isti igrač doneo je i tri boda "sa kreča" Blekpulu!