Autor: Informer.rs

29.10.2021.

23:07

Foto: Reuters

Sport

JOVIĆA PRECRTALI U MADRIDU, TERAJU GA VEĆ U JANUARU!? Anćeloti više NE RAČUNA na srpskog napadača!

Stigao je Luka Jović kao ogromno pojačanje u Real Madrid, ali se boravak srpskog napadača u španskoj prestonici vrlo brzo pretvorio u pakao, a jedan od najboljih golgetera u Evropi nestao je sa fudbalske mape. 

Pokušao je Jović da oživi karijeru u Ajntrahtu, nije išlo, vratio se u Real i delovalo da će dobiti kakvu-takvu šansu kod Karla Anćelotija, ali se u periodu kada je dobijao minute povredio i izgubio poverenje italijanskog stručnjaka. 

Danas, posle više od dva meseca od početka nove sezone, Jović je igrač sa najmanjom minutažom u Realu, a jedina dvojica koja su manje vremena provela na terenu su Antonio Blanko i Marselo. 

Informer

Kap koja je prelila čašu bio je meč protiv Osasune. Real je u završnici meča jurio pobedonosni gol, a Anćeloti nije ni razmotrio opciju da pošalje Jovića na teren i tako sa dva napadača pokuša da sruši ponos Pamplone. Španski As pozabavio se nakon toga Lukinom ulogom u timu Blankosa i konstatovao da neće biti napretka u njegovom statusu. 

Ipak, Jović bi u narednom peridu mogao da dobije poslednju šansu u Madridu budući da Real očekuje serija "slabijih" utakmica protiv Elčea, Granade i Rajo Valjekana (koji je u gornjem delu tabele), a uz to i mečevi u Ligi šampiona. Jasno je da će Benzemi biti potreban odmor, te da će Anćeloti morati Jovića da pošalje na teren. 

Ukoliko Jović uspe da pronađe staru formu, njegov "kredit" u Realu će porasti i klub ga neće prodati na zimu, ali ako srpski napadač nastavi da kuburi sa realizacijom sve su šanse da bi Jović već u januaru mogao da napusti Santijago Bernabeu.