Autor: Informer.rs

29.10.2021.

21:42

Foto:

Sport

ČELSI U OZBILJNOM PROBLEMU! Tuhel bez pola tima!

Kovačić igra dobro ove sezone, postigao je gol i imao je pet asistencija u devet premijerligaških utakmica. On je bio starer u osam tih mečeva, ali sada bi mogao da odsustvuje do kraja reprezentativne pauze u novembru.

- Danas imamo veoma, veoma tužnu vest. Kovačić se sam povredio u poslednjem minutu treninga. Povredio je tetivu i biće odsutan nekoliko nedelja, sigurno i za vreme reprezentativne pauze. Previše je radio na treningu, pa sam pomalo i ja kriv - rekao je Tuhel, preneo je Skaj.

Informer

Osim hrvatskog reprezentativca, utakmicu protiv Njukasla u subotu propustiće Romelu Lukaku i Timo Verner, dok su se na trening vratili Sesar Aspilikueta i Andreas Kristensen.

- Cilj je da se vrate posle reprezentativne pauze. Ako sve bude dobro, Pulišić bi mogao da se vrati za utakmicu protiv Barnlija, 6. novembra. Liverpul i Siti su postavili standarde u poslednjih četiri ili pet godina i pokazali su koliko bodova morate da osvojite kako biste osvojili titulu. Prilično sam siguran da ima mnogo ekipa koje su gladne bodova i ne mogu da predvidim kako će se završiti - dodao je Tuhel.

Posle devet kola u Premijer ligi, Čelsi je prvi na tabeli sa 22 boda, bodom više od Liverpula i dva boda više od šampiona Mančester sitija.

- Skoro smo završili oktobar, novembar dolazi i moramo da budemo koncentrisani i konstantni. Nije dovoljno ovo što smo uradili u devet utakmica, moramo to da dokažemo tokom sezone i biće nam potrebni hrabrost, trud i disciplina - podvukao je Tuhel.