Autor: Informer.rs

31.10.2021.

18:08

Foto: Beta/AP

Sport

VLAHOVIĆ ISPISAO ISTORIJU FIORENTINE! Srbin ostavio Batistutu i Tonija u PRAŠINI!

Teško da je u Fiorentini iko mogao da zamisli da će Dušan Vlahović zlatnim slovima nove stranice istorije toskanskog fudbala, ali se to u poslednjih godinu i po dana dešava. 

Mislili su da će Vlahovića pridobiti činjenicom da dobija najveći ugovor u istoriji kluba. Današnjom partijom, srpski napadač pokazao je da je zaslužio i više od toga, budući da je "u prašini" posle het-trika Speciji ostavio Gabrijela Omara Batistutu i Luku Tonija! 

Informer

Dušan Vlahović je posle tri gola na Artemio Frankiju stigao do kote 25 u jednoj kalendarskoj godini i tako pretekao i Batistutu i Tonija, a ispred njega ostaio je samo Kurt Ronald Harmin koji je 1960. godine postigao 27. Nema sumnje da će Dušan Silni srušiti i njega. 

Ipak, sve to nije dovoljno navijačima Viole da slave lik i delo Dušana Vlahovića i uživaju u njegovim bravurama na terenu. Šačica huligana rešila je da se pobuni i vređa Srbina bez obzira šta on radio jer nije prihvatio novi ugovor. Greše, teško da će se uskoro u Firenci pojaviti novi majstor Dušanovog kova.