Autor: Informer.rs

03.11.2021.

09:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

POGBA NA UDARU MANČESTEROVIH LEGENDI! On će UVEK praviti GLUPE poteze! Ronaldo treba da ga školuje

Pobeda protiv Totenhema samo je na kratko smirila dešavanja na Old Trafordu. Mančester junajted u utorak uveče golom Kristijana Ronalda u 91. minutu izbegao je poraz protiv Atalante, te je kriza Crvenih đavola samo produbljena. 

Opet je Kristijano Ronaldo spasao Mančester Junajted, ali opet tu nema mnogo razloga za optimizam. Ostatak tima Ole Gunara Solskjera iz meča u meč deluje sve gore, a jedan od onih koji najviše prednjače je Pol Pogba. 

Francuz je sa nekoliko rizičnih poteza umalo doveo ekipu do poraza, a to je primetio i Pol Skols. 

- Pogbi je uvek potreban neko da mu visi nad glavom. Neko koga će maksimalno da poštuje. Potrebni su mu iskusni ljudi iza leđa. Koliko godina ima? 28? On bi trebalo da je već iskusan igrač, ali čini mi se da će i sa 35 biti isti ovakav. I dalje će raditi u glupe stvari i poigravati se da bi pokazao koliko je jak i vešt sa loptom. Najveći problem kod Pola je njegova koncentracija. Kao da veruje u bajke - rekao je Pol Skols. 

Bivši vezista Mančestera smatra da je Pogbi potreban "teror" kako bi Francuz počeo da pruža partije slične onima iz dana kada je nastupao za Juventus. 

Informer

- Setite se Juventusovog tima u kojem je igrao i u kojem je bio briljantan. Zbog tih partija smo ga i doveli nazad u Mančester Junajted. Ali tamo je bio okružen iskustvom. Oko njega su bili Pirlo, Bonući, Kjelini, Bufon, imao je agresivnog trenera... E takav tretman će mu biti potreban sve do 35. godine - dodao je Skols. 

Ništa blaži prema Polu Pogbi nije bio ni Rio Fedinand nakon jučerašnjeg meča sa Atalantom i novog remija Crvenih đavola. 

- I sam Pogba bi se složio da u Mančester Junajtedu nije igrao na očekivanom nivou. Ne pruža partije na nivou onih koje pruža u reprezentaciji Francuske. Možda mu je potreban strah od konkurencije. Ne mogu da zamislim bilo koga osim Kristijana Ronalda koji će krenuti na na Pogbu i reći mu: ’Moj si na poluvremenu’! Možda je to i generacijski problem, možda je danas drugačije nego kada smo mi igrali. Ali znam da bi u našoj svlačionici bilo takvih razgovora na poluvremenu - objasnio je Ferdinand.