Autor: Informer.rs

05.11.2021.

20:03

Foto: Starsportphoto

Sport

REMI U BEOGRADSKOM DERBIJU! TSC nastavlja da TONE!

Bez pobednika u beogradskom derbiju! Fudbaleri Voždovca i Čukaričkog remizirali su na premijeri 16. kola Superlige Srbije, a mnogo više razloga za žaljenje imaju Brđani koji su imali prednost sve do polovine drugog poluvremena - 1:1 (0:1). 

Poveo je Čukarički golom Ibrahima Ndiajea u sedmom minutu, da bi izjednačenje Voždovcu doneo Miloš Milović u 68. minutu. Zmajevi su ovim bodom stigli do šestog mesta na tabeli sa, dok je Čukarički treći sa 26 poena.

Informer

Trener Voždovca Aleksandar Linta smatra da je remi najrealniji rezultat nakon svega viđenog na "Krovu". 

- Nedostajalo je malo sreće da uzmemo ceo plen. Primili smo gol iz VAR situacije, dok s druge strane video analiza nije išla u našu korist, poništen nam je gol. Utakmica je bila sadržajna iako nije bilo mnogo stopostotnih šansi. Ovo je možda i najrealniji rezultat. Čestitam mojim momcima kao i igračima Čukaričkog i kolegi Iliću na prikazanoj igri - rekao je Linta. 

Nakon Čukaričkog i Voždovca na teren su izašli fudbaleri Novog Pazara i TSC-a, ali ni na stadionu kraj Jošanice nije bilo pobednika - 1:1. Gosti iz Bačke Topole nastavili su seriju loših rezultata, dok Pazarci nastavljaju da tumaraju u novoj sezoni Superlige. 

SUPERLIGA SRBIJE – 16. KOLO

Petak
Voždovac - Čukarički 1:1 (0:1)
Milović 68 - Ndijae 7/

Novi Pazar - TSC  1:1 (1:0)
Čečarić 12 - Vukić 68

Subota
14.55 Kolubara - Napredak 

17.00 Metalac - Radnik Surdulica

Nedelja
16.45 Vojvodina - Crvena zvezda 

19.00 Radnički Niš - Spartak 

20.15 Partizan - Proleter

Ponedeljak
13.00 Radnički Kragujevac - Mladost Lučani