Autor: Informer.rs

08.11.2021.

19:18

Foto: ap photo

Sport

VELIKI PROBLEM ZA SANTOŠA PRED SRBIJU I IRSKU! Tri otkaza u REPREZENTACIJI Portugala!

Sve je spremno za početak novembarskog reprezentativnog ciklusa i poslednje runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Naravno, sve oči srpske javnosti biće usmerene ka Portugalu protiv kojih će se Orlovi 14. novembra boriti za direktan odlazak u Katar. 

Sastav Portugalaca ledi krv u žilama, ali selektor Navigatora Fernando Santoš prinuđen je da napravi određene rokade u nacionalnom timu zbog povreda trojice pozvanih. 

Selektor Santoš se zahvalio Antoniju Lopesu, Rafi Silvi i Žoau Mariju koji će se po kratkom postupku vratiti u klubove budući da neće zalečiti povrede do mečeva sa Srbijom i Irskom, a iskusni strateg je odmah pozvao i dve zamene. 

Informer

Naknadne pozive u državni tim dobili su golman Vulverhemptona Žoze Sa i napadač Valensije Gonsalo Guedes. Iako će Portugalci biti oslabljeni u novembru, za Santoša je najvažnije da niko iz kostura ekipe nije otpao, te da sa najjačim snagama čeka Srbiju i ide na noge Irskoj. 

Srbija u ovom trenutku drži lidersku poziciju gupe A, sa bodom više, ali i utakmicom više u odnosu na drugoplasiranu Portugaliju. Orlovi se nadaju da bi domaćin u Dablinu mogao da savlada Portugaliju, a u tom slučaju našoj reprezentaciji odgovara i remi u poslednjem kolu.