Autor: Informer.rs

08.11.2021.

20:04

Foto: fss.rs

Sport

POVREDA U TABORU SRBIJE! Piksi u PROBLEMU pred meč ODLUKE!

Imaju Portugalci problema sa povredama pred meč sa Srbijom, ali situacija nije sjajna ni u taboru Orlova. Bek Verone Darko Lazović pod znakom je pitanja za Lisabon, te je Dragan Stojković Piksi uručio dodatni poziv Aleksi Terziću. 

Lazovića muči povreda butnog mišića i iz tog razloga je propustio meč Verone protiv Napolija proteklog vikenda. Lekari će tokom narednih dana obaviti detaljne preglede i ustanoviti da li je bivši as Crvene zvezde u stanju da nastupi ili ne. 

Ipak, Stojković je, kako ne bi rizikvao, u reprezentaciju pozvao i Aleksu Terzića. Bek Fiorentine ima dva nastupa u dresu sa nacionalnim grbom, a debi je upisao ove godine na azijskoj turneji protiv Jamajke. 

Informer

Eventualni izostanak Darka Lazovića predstavljao bi ozbiljan nedostatak za Piksijev tim. Bek Verone važan je šraf od kako je legendarni fudbaler preuzeo Srbiju, a utakmica u Lisabonu je od izuzetne važnosti za reprezentaciju. 

Srbija je u ovom momentu prva na tabeli grupe A, ali sa utakmicom više u odnosu na Portugal. Orlovi se nadaju da bi Irska mogla da "otkine" bod Navigatorima i tako znatno olakša posao našoj reprezentaciji.