Autor: Informer.rs

09.11.2021.

09:16

Foto: Tanjug/AP

Sport

LUDOGOREC U BEOGRAD STIŽE SA NOVIM TRENEROM! Pravio čuda sa MAKEDONCIMA, sada preti ZVEZDI u Evropi!?

Letos je fudbalska reprezentacija Severne Makedonije imala prvi nastup na velikoj međunarodnoj sceni, a tvorac istorijskog uspeha bio je Igor Angelovski. Ipak, iskusni stručnjak je posle šest godina na klupi Makedonije napustio posao i posle Evropskog prvenstva je slobodan u izboru nove sredine. 

Uzeo je Angelovski pauzu i već pet meseci je bez posla, ali bi to uskoro moglo da se promeni budući da su dva velikana u pregovorima sa Makedoncem. 

Informer

Kako prenose bugarski mediji, Igor Angelovski je glavni kandidat za novog trenera Ludogoreca nakon što je klub iz Razgrada otpustio Valdasa Dambrauskasa. Tamošnji šampion nalazi se u velikoj krizi, a upravi je jasno da Stanislav Genčev nije trajno rešenje. 

Ipak, Ludogorec je dobio još jednog konkurenta u borbi za potpis Igora Angelovskog. Po informacijama iz Poljske, Makedonac je meta i Legije. Varšavski velikan je na dnu tabele, vezali su šest poraza u Ekstraklasi i sezona je već propala budući da će Legija teško odbraniti tron u domovini.

Informer

Iz tog razloga su u Varšavi razmatrali ko bi mogao da sedne na klupu Legije, a izbor je pao na Igora Angelovskog. Ukoliko Makedonac bude "vagao" između ponuda, oba tima igraju Ligu Evrope, ali bi u Bugarskoj imao deleko lakši i manje stresan zadatak od onog koji ga čeka u Poljskoj.