Autor: Informer.rs

09.11.2021.

13:26

Foto:

Sport

KLADIONICE TOTALNO OTPISALE SRBIJU! Pogledajte kvote na pobedu Orlova u Lisabonu!

Poslednje kolo kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo igra se za vikend, a Srbija će igrati sa Portugalom u odlučujućem meču.

Portugal će u četvrtak igrati protiv Irske u Dablinu od 20:45 , veliki su favoriti na tom meču, ali gostovanje Irskoj pokazalo se u više navrata kao tvrd orah za mnoge evropske gigante. 

Informer

 

Ukoliko Portugal zabeleži pobedu na tom meču, Srbiji će biti potrebna pobeda u poslednjem kolu u Portugalu. 

Informer

 

Svetske kladionice favorizuju Portugal sa kvotom na pobedu domaćina od 1,30 do 1,40, kvota na nerešen ishod kreće se oko 5 do 5,30 dok se kvota na pobedu Srbije kreće od čak 9 do 9,5.

Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 2:2. Dva gola Portugala bila su delo Dioga Žote dok su za Srbiju pogađali Aleksandar Mitrović i Filip Kostić. 

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova i gol razlikom 16:8 dok se Portugal nalazi na drugoj poziciji sa 16 bodova i gol razlikom 16:4 ali i uz meč manje. Obe ekipe su bez poraza u dosadašnjem delu kvalifikacija i možda je i najpravednije da direktan duel ovih reprezentacija odluči ko će ići na Mundijal. 

Informer

 

Portugalci su veliki favoriti na ovom meču, i to im sigurno stvara određenu dozu pritiska i straha od neuspeha. Srbija je obezbedila drugo mesto u grupi i nada se kiksu Portugala u Dablinu. Ako do njega ne dođe, Orlovi su najavili da u Portugal idu po pobedu i direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Prema kladionicama, Srbija je totalni autsajder na ovom meču i kao takvi mogu da igraju opušteno i bez pritiska što bi mogli da iskoriste i savladaju favorizovane Portugalce.