Autor: Informer.rs

10.11.2021.

10:11

Foto: Starsportphoto

Sport

LEGENDARNI GOLMAN SIPA POHVALE! Portugalci nemaju TAKVOG igrača! Ronaldo nije onaj Ronaldo!

Utakmica koja je na programu u nedelju od 20:45 biće jedna od najbitnijih utakmica u poslednjih par godina za našu reprezentaciju jer će gostovanje Portugalu odlučivati ko će direktno na Svetsko prvenstvo! 

Težak zadatak će imati naša reprezentacija u Portugalu, posebno ako se zna da je Portugal u punom sastavu i da ga predvode zvezde i zvezdice svetskog fudbala predvođene Kristijanom Ronaldom! Da ne pominjemo igrače poput Bruna Fernandeša, Bernarda Silve, Žoaa Feliksa...

Informer

Fudbaleri Portugala

Ipak ni Srbija neće biti bez šansi, i igrači naše reprezentacije su u sjajnoj formi Mitrović i Vlahović rešetaju mreže, Sergej Milinković Savić diriguje igrom Lacija, a tu je i diregent našeg tima,Dušan Tadić!

Naš čuveni golman Ratko Svilar čiji sin brani boje naše reprezentacije, za Dušana Tadića je imao samo reči hvale. 

Tadić, to je igrač kakvog Portugal nema. Ajaks sada nije pobedio za vikend, odigrali su 0:0, a čitam u novinama on igrač utakmice i pri tom rezultat - rekao je Svilar. 

Informer

Dušan Tadić

Pohvalio je i napad našeg tima. 

- Mitrović i Vlahović baš dobro igraju, Kostić i ko god bude desno - to će biti dobro sigurno! - dodaje Svilar.

Svilar napominje da Portugal ima strašan tim predvođen Ronaldom ali da ih se ne trebamo plašiti i da i oni imaju mane. 

- Ako ćemo pošteno, Ronaldo nije onaj Ronaldo od nekada. Daje on golove, ali je već stariji, nije to ta hitrina i sve ostalo. Može da mu se parira- kazao je Svilar i dodaje:

Informer

 

- Koju god utakmicu da sam gledao, izgledali smo dobro. A onu gde nije bilo baš to najbolje, protiv Luksemburga, rešili smo u svoju korist. Što isto dosta govori. Samo ne treba da se branimo, jer ako se braniš 90 minuta, kad-tad desiće ti se propust.