Autor: Informer.rs

10.11.2021.

20:28

Foto: Tanjug/AP

Sport

PREMIJERLIGAŠI UJEDINJENI PROTIV NJUKASLA! Sklopljen "PAKT", nema DOGOVORA sa Svrakama!

Došao je princ Saudijske Arabije u Njukasl sa namerom da od crno-belih napravi novi Mančester siti, ali po svemu sudeći novom vlasniku Svraka neće biti lako funkcionisanje u Premijer ligi. 

Iako je Mohamed Bin Salman dobio odobrenje na Ostrvu da kupi Svrake, premijerligaški klubovi nisu zadovoljni situacijom među elitom, te su organizovali "pakt" protiv Njukasla, prenosi tamošnji "Telegraph". 

- Svima, samo ne Njukaslu - parola je koje će se držati nekolicina klubova engleskog najvišeg ranga, piše britanski list, ne precizirajući o kojim klubovima je reč.

Informer

Ideja je da klubovi iz elitnog engleskog ranga svoje igrače ni po koju cenu ne prodaju Njukaslu, a sve u nameri da Svrake za kratko vreme ne skinu sa trona "veliku šestorku" koja godinama vlada u Premijer ligi. Nesumnjivo da će ovaj potez u određenoj meri sigurno otežati posao Njukaslu i novom treneru Ediju Houvu u potrazi za kvalitetnim pojačanjima. 

Mnogi igrači su povezivani sa Njukaslom poslednjih nedelja, ali po svemu sudeći neće Svrake moći lako do svojih meta. Glavna meta bio je Entoni Marsijal i još uvek nije sigurno da li je Mančester junajted u "paktu" protiv Njukasla. 

Ostaje da se vidi koliki je zapravo broj klubova koji je u bojkotu prema "crno-belima", i da li su među njima i oni najjači.