Autor: Informer.rs

11.11.2021.

16:28

Foto: Tanjug/AP

Sport

PLAVCI DOBIJAJU POJAČANJE! Stiže igrač koji je odoleo Nemcima!

Izgleda da će Tomas Tuhel dobiti osveženje u odbrani svog tima. Dogovoren je za januar transfer mađarskog reprezentativca - Atile Salaja! 

Mađarski reprezentativac se već neko vreme pominjao kao potencijalno pojačanje Plavaca, a kako tvrde mediji u Engelskoj, izgleda da je sve završeno i da će Salai stići na Stamfor Bridž prvog dana prelaznog roka. 

Informer

 

On je u svojoj karijeri nastupao u Vašašu, bečkom Rapid, potom je prešao u domovinu u Mezokevešdu, da bi iz kiparskog Apolona prešao u Fenerbahče u kome trenutno nastupa. 

Prema podacima iz engleske, transfer će iznosti 23,400,000 evra! Čini se da je ovo ipak previše za igrača koji nije igrao u ligama petica. Još jedna zanimljiva činjenica je da ga čeka ugovor na šest godina i ''čak'' 4,000,000 eva po sezoni! 

Čelsi bi mogao da ima potencijalnih problema na mestu štopera, Tijagu Silvi ističe ugovor na kraju sezone, a dogovori još nisu postignuti sa Anotniom Ridigerom i Andreasom Kristensanom, tako da Tuhel nije hteo da prepušta ništa slučaju i odlučio je da po svaku cenu dovede Mađara,