Autor: Informer.rs

11.11.2021.

19:42

Foto: reuters

Sport

TRANSFER BOMBA SPREMNA! POČINJE ODBROJAVANJE! Francuz uskoro u Realu

Izgleda da će u januaru Real imati novi pokušaj da dovede francuza,samo što se sada Parižani neće mnogo pitati.

Još samo 50 dana ostalo je do trenutka kada će Kilijan Mbape moći da pregovara sa ostalim klubovima oko novog angažmana,šest meseci pre isteka ugovora. Svima je jasno gde će mladi francuz završiti. Mbape je više puta izjavio kako mu je san da zaigra u Real Madridu a isto tako ni Real nije krio želju da dovede Mbapea koji je označen za predvodnika Realovog projekta ''Galaktikosi 3''.

Informer

Kilijan Mbape


Mbapeov stav o njegovoj budućnosti ostaje čvrst u nameri da okonča ciklus u PSŽ-u i započne novu avanturu kao neprikosnoveni lider novog sportskog projekta koji priprema Real Madrid. Ovo navode oni koji znaju detalje operacije. Mbape je javno priznao da je na leto tražio da napusti PSŽ i pređe u Real Madrid i ta želja ostaje čvrsta.-Rekao sam PSŽ-u u julu da želim da odem-, rekao je kada je prošlog oktobra prekinuo ćutanje nakon intenzivnih pregovora. 

Informer

 


Madriđani su strahovali nakon što ovog leta nisu mogli da potpišu Mbapea da PSŽ kupuje vreme da nastavi da pokušava da ubedi svoju zvezdu da obnovi ugovor. Pariski klub nastavlja da radi na strategiji koja uspeva da natera Kilijana da se predomisli. -PSŽ će pokušati da zavede Mbapea.- izjavio je Maurisio Poketino, trener Parižana. Pretnja je stvarna, ali Madriđani veruju igraču na reč.

Posle dva neuspešna pokušaja, ideja PSŽ-a je da se vrati na teren sa novom ekonomskom ponudom (poboljšavši 25 miliona po sezoni).  Međutim, trenutno nema vesti da je plan promenio Mbapovu odluku.