Autor: Informer.rs

12.11.2021.

21:44

Foto:

Sport

KORENITE PROMENE NA NOU KAMPU! Dembele zakasnio TRI minuta na trening, ĆAVI ga žestoko KAZNIO!

Došao je Ćavi Ernandez u Barselonu i potpuno promenio mentalitet katalonskog giganta! Španac je od prvog radnog dana pokazao "nemački model" - red, rad i disciplina. Deluje da je većina prihvatila njegove metode, ali ima i onih koji nastavljaju da greše. 

Kako prenose španski mediji prvi je na udaru novih pravila bio Osman Dembele koji je kažnjen zbog trominutnog kašnjenja na trening! Francuz je u kamp stigao u 8:33 umesto u 8:30, te će morati da snosi posledice. 

Informer

Po novim pravilima svaki fudbaler je u obavezi da na trening dođe sat i po vremena ranije, budući da je trening zakazan za 10.00 Dembele je jasno prekršio "zakon". Primera radi, stručni štab mora dva sata ranije da se pojavi u kampu. 

On je to uradio kako bi igrači imali vremena da doručkuju, pripreme za trening ili obave razgovor sa nekim iz stručnog tima, ukoliko je potrebno. 

Praksa kažnjavanja u Barsi izgubljena je 2017. godine kada je Luis Enrike stigao u klub. Dok je u vreme Pepa Gvardiole to bila redovna pojava, baš kada su Katalonci bili najbolji na svetu, a Ćavi bio lider generacije.