Autor: Informer.rs

12.11.2021.

23:29

Foto:

Sport

STIŽEMO U LISABON PUNI SEBE! Mitrović najavio napad na POBEDU protiv Portugalaca!

Fudbaleri Srbije otputovali su u Lisabon na megdan Portugalu u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Pobeda Orlove vodi direktno u Katar, dok poraz i nerešeno šalje našu reprezentaciju u baraž. 

Jedan od reprezentativaca Srbije koji je nastupao u Portugalu je i Stefan Mitrović. Štoper Hetafea je u Benfiku stigao 2013. godine, ali nikada nije dobi šansu u taboru Orlova. 

- To je bio moj prvi veliki klub. Tu sam napravio prvi veliki korak u karijeri. Uvek sam govorio da sam tamo, iako nisam mnogo igrao, naučio mnogo o profesionalnom životu sportiste. Uvek ću budi zahvalan na prilici koju su mi pružili - rekao je Stefan Mitrović za portugalske medije. 

Informer

Orlovi su u četvrtak savladali Katar sa 4:0 (1:0) i napravili savršenu uvertiru pred duel sa Portugalom. Mitrović je kao kapiten predvodio selekciju Srbije na tom meču i istakao zadovoljstvo zbog dobrog nastupa. 

- Kao što znate, uvek igramo napadački i zato se ponekad dogodi da primimo neke glupe golove. Juče smo sačuvali mrežu što je veoma važno pred kraj kvalifikacija. Idemo u Lisabon sa verom u sebe, nadamo se najboljem. Dobro smo se pripremili za utakmicu protiv Portugala - podvukao je srpski štoper.