Autor: Informer.rs

13.11.2021.

20:43

Foto: FSS

Sport

TADIĆ NAJAVLJUJE BESPOŠTEDNU BORBU! Kapiten hvalio Piksija na sav glas! Uživaće publika!

Optimista je Tadić pred meč godine za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. On je pred novinarima na stadionu La Luž prvo počeo sa analizom Portugalaca.

Informer

 

- Imaju zaista mnogo dobrih pojedinaca. Кristijano Ronaldo je jedan od najboljih na svetu. Tu su Bernardo Silva, Bruno, Ruben Dijaš, dodao bih i mog prijatelja Žozea Fontea. Ne obaziremo se previše na činjenicu da Pepe nema pravo nastupa, oni imaju mnogo dobrih rešenja na toj poziciji. Pokušaćemo da neutrališemo njihov kvalitet i da izvučemo maksimum iz naših kapaciteta. Biće prava borba na terenu u kojoj publika može samo da uživa- kaže Tadić.

Tadić nije propustio da pohvali selekora Srbije, Dragana Stojkovića!

- Od kako je mister došao na mesto selektora, oseća se nova energija. Vratio se kult reprezentacije, igramo stvarno dobro i atraktivno, narod je to prepoznao i stao uz nas. Ne čude me reči selektora Portugala. Našu ekipu kroz cele kvalifikacije krasi zajedništvo, vratila se vera u srpski fudbal i u nedelju treba samo da stavimo šlag na tortu.

Informer

 

Otkrio je Tadić da ima lepa sećanja vezana za Lisabon! davao je golove u dresovima Ajaksa i Srbije.

- Pobedili smo nedavno Sporting sa 5:1 na njihovom terenu. I protiv Benfike smo ovde igrali 1:1 pre tri godine, postigao sam pogodak. Ali to sada ništa ne znači. Naše je da se prepustimo, da uživamo, da budemo nasmejani i da u direktnom duelu sa Portugalom vidimo ko je bolji- zaključio je kapiten naše selekcije.