Autor: Informer.rs

14.11.2021.

11:12

Foto:

Sport

ŠESTORICA PRED SUSPENZIJOM! Ovi igrači Srbije moraju da se paze kartona protiv PORTUGALA!

Fudbaleri reprezentacije Srbije, spremni su za večerašnji meč protiv Portugala i najavili su da idu na pobedu i direktan plasman na Mundijal!

Potencijalni problem za našu ekipu mogli bi da predstavljaju žuti kartoni. Čak šestorici naših fudbalera preti suspenzija ako ''požute'' večeras. 

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Nemanja Gudelj, Nemanja Radonjić, Nemanja Maksimović i Uroš Spajić moraće da paze večeras, jer u slučaju da ne slavimo večeras, oni neće moći da igraju u baražu. 

Informer

 

Baraž se u ovim kvalifikacijama igra u drugačijem formatu nego pre, pošto u doigravanje ide 12 selekcija od kojih će se tri naći na Mundijalu u Kataru. Šansu za popravni imaće svih 10 drugoplasiranih iz grupne faze kvalifikacija, ali i dva pobednika svojih grupa u Ligi nacija, koji kroz kvalifikacije nisu uspeli da se izbore za neko od prva dva mesta na tabeli. Prvih šest reprezentacija po učinku u grupama, odnosno broju bodova, biće povlašćene prilikom žreba.

 Sve ekipe biće podeljene u tri grupe, u kojima će se igrati po jedan meč polufinala i finala. Pobednici tih grupa, dakle samo tri selekcije od 12, plasiraće se na turnir u Kataru.

Informer

Aleksandar Mitrović u duelu sa Portugalom

Nadamo se da će naši '' Orlovi'' večeras direktno odleteti na Mundijal!