Autor: Informer.rs

14.11.2021.

11:26

Foto:

Sport

IZVREĐAO TRUDNU SOFIJU! Ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine... Šteta što Pepe ne igra, on je “panjčina”!

Ako pobede u Lisabonu "orlovi" će se direktno plasirati na Mundijal, a ukoliko ne uspeju, vizu će tražiti kroz baraž.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak Saše Ćurčića, na kome bivši fudbaler priča o “utakmici veka”. Spremio je čak i motivacioni govor za pulene selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Konačno stiže “sveta nedelja”. Na vezi sam sa njima i pripremam im motivacioni govor. Piksi će da radi svoj posao, a ja ću da ih pripremam na svoj način. “Vacap” motivacija kakvu nikada nisu imali. Ovo je za mene meč veka. Luka Jović, da li će on ući u 80. minutu i dati gol? - kazao je Ćurčić.

Informer

 


- Velika šteta što Pepe ne igra, jer je on jedna “panjčina”. On bi napravio neku glupost, a umesto njega će ući iskusni Fonte koji je igrao 20 godina u Engleskoj. Spor je i “Dušan Silni” može da mu pobegne.

Informer

Luka Jović

- Vrzma mi se po glavi ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine. Molim Sofiju Milošević da ga pusti dva, tri dana, bez kondicionih treninga. Nek zatvori manekenske nogice, neka bude u celibatu par dana i u nedelju da uđe u 80. minutu i da zagrmi - izvređao je Đani Ćurčić trudnu suprugu  napadača Srbije i Real Madrida.