Autor: Informer.rs

15.11.2021.

00:13

Foto: Starsportphoto

Sport

ZAKLJUČALI SMO "LA LUŽ", OVO JE KRUNA NAŠE KARIJERE! Orlovi blistaju! Ponosni smo!

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je da se ekipa večeras nije slučajno plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru i da je verovala u pobedu protiv Portugala.

- Bilo je teško, svi smo bili dobri, svi golmani, svi igrači, ceo stručni štab, svi su bili na nivou od samog početka. Ovo nije slučajno, verovali smo od početka. 'Mister' (selektor Dragan Stojković) nam je ulio saomopuzdanje i veru-  rekao je Rajković  posle utakmice.

Informer

 

Rajković je rekao da su svi u ekipi složni i da nema nikakvih problema.

- Tu smo sa jednim ciljem, da pomognemo reprezentaciji ko god da brani. Pored sebe imam četvoricu, petoricu kolega, pre svega prijatelja, nikakvih problema nema. Vrlo sam srećan što smo otišli u Katar - naveo je srpski golman.

Fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović rekao je da je ekipa večeras protiv Portugala pokazala kako se igra fudbal i da je ponosan zbog plasmana na Svetsko prvenstvo 2022. godine, koji je za mnoge igrače kruna karijere.

Informer

 


- Ponosan sam, želim da čestitam svim igračima, od početka kvalifikacija koji su bili tu, ne može biti lepši kraj. Živeli smo svi kao jedan od početka do danas, da li može lepše od ovoga? Zaključali smo La Luž danas, pokazali smo kako se igra fudbal i pokazali da možemo da igramo protiv najjačih selekcija-  rekao je Mitrović!

Informer

 



- Sada treba da se odmorimo, da uživamo u ovom momentu. Svima nam je ovo kruna karijere. Otići sa svojom državom na najveće prvenstvo čini nas ponosnim. Treba da uživamo sa svim igračima i stručnim štabom, verovali smo i ono u šta smo verovali večeras smo ostvarili!