Autor: Informer.rs

15.11.2021.

17:36

Foto: Reuters

Sport

NISAM MOGAO DA GLEDAM! Piksi otrčao u svlačionicu POSLE GOLA! Kada sam video da skaču - ZNAO SAM DA JE KRAJ!

Mnogo zlatnih Orlića je naviklo u mlađim kategorijama da pobeđuju najbolje, ali izgleda da se to vremenom izgubilo...

Informer

 

- Izgelda da su to zaboravili i neko mora da ih podseti! Radi se o kvalitetnim igračima i ličnostima! Nisam imao problem od kada sam postao selektor, što govori o njihovom karakteru! Ta neka hemija između nas je na zavidnom nivou! Oni su jako talentovani i dolaze u godine u kojima imaju igračku zrelost i tek očekujem od njih nešto dobro! Krenuli su karijeru sa pobedama, dobijali su i brazil i mnoge! Pobednički put koji su imali su nastavili! Mi smo tu da ih usmerimo i ukažemo na greške! Inteligentni su, sve razumeju! Sve je mnogo lakše onda, jer i onaj što igra loše, igra dobro...

Informer

 

- Za mene je Sergej uvek bio veliki talenat i veliki igrač! Apsolutno nemam dilemu! Nisu znali da mu nađu mesto, to nisam mogao da razumem, ali nisam hteo da se mešam! On je vanserijski talenat i od njega tek treba očekivati mnogo!

Objasnio je zašto nije gledao kraj meča!

- Posle pogotka Mitrovića, nisam mogao da gledam i otišao sam u svlačionicu ta četiri minuta! To je bila večnost za mene! Njima je brzo prošlo, ali ne i meni! Nisam čuo huk, izašao sam, video Portugalce u uniformama koji pognute glave ulaze i bilo mi je jasno da su izgubili! Video sam u daljini bele dresove kako se grle i skaču i znao sam da je kraj!