Autor: Informer.rs

19.11.2021.

18:43

Foto: Reuters

Sport

RONALDO I MATIĆ GASE POŽAR U MANČESTERU! Solskjer sastančio sa SRBINOM!

Sa velikim očekivanjima Mančester junajted je ušao u novu sezonu. Bombastična pojačanja na čelu sa povratnikom Kristijanom Ronaldom dala su nadu navijačima da Crveni đavoli mogu do borbe za titulu, ali od toga ponovo neće biti ništa. 

Kao najvećeg krivca za haos na Old Trafordu navijači, ali i igrači vide trenera Ole Gunar Solskjera. Norvežanin nije uspeo da se snađe i zavede red na terenu i svlačionici, a o njegovom odlasku iz Mančestera se sve glasnije govori. 

Ipak, uprava Crvenih đavola se još uvek nije odlučila na taj korak, a po pisanju "Dejli Mejla" Solskjer na sve načine pokušava da kupi mir sa svlačionicom. Trener Junajteda je danas sastančio sa šestoricom igrača u koje ima najviše poverenja kako bi razgovarali o taktici i promeni sistema. Njegova želja je da Mančester zaigra u formaciji sa trojicom štopera što se protiv Totenhema pokazalo kao dobro rešenje, ali je derbi sa Sitijem pokazao ogromne mane. 

Informer

Budući da su se igrači u četvrtak vratili sa reprezentativne pauze u Mančesteru ih je dočekao poziv za sastanak, a među pozvanim je bio i Nemanja Matić. Uz njega na sastanku su bili Hari Megvajer, Kristijano Ronaldo, Bruno Fernandeš, Luk Šo i Viktor Lindelof. 

- Pitao ih je što misle o sistemu s trojicom igrača u zadnjoj liniji. Solskjer očajnički želi da okrene situaciju nakon katastrofalnih rezultata i sa igračima je pričao o tome kako to zajedno mogu da reše - pišu Britanci. 

Junajted već tokom vikenda očekuje meč protiv "fenjeraša" Votforda, a potom i novo iskušenje u Ligi šampiona. Podsećamo, Crveni đavoli kaskaju u šampionskoj trci, a ni na međunarodnoj sceni im ne cvetaju ruže i postoji mogućnost da se presele u Ligu Evrope.