Autor: Informer.rs

21.11.2021.

08:47

Foto:

Sport

FRANJO TUĐMAN ISTUKAO BLAŽEVIĆA! Dobio je batine jer je rekao da je Pašalić p....

Hrvatski stručnjak je posle plasmana Srbije na Svetsko prvenstvo u izjavi za Informer.rs poručio da se nada duelu Srbije i Hrvatske na Mundijalu.

Iako vodi žestoku bitku sa karcinomom i prognoze lekara nisu najbolje, ne napušta ga prepoznatljiv vedar duh. U razgovoru za hrvatski RTL  pričao je anegdote iz bogate karijere.

Blažević, koji je bio član hrvatskog HDZ-a, otkrio je i jednu nepoznatu anegdotu o Franji Tuđmanu.

- Kada sam rekao da je Ivić Pašalić pi*ka, bukvalno me istukao! Da se ne bi ponovilo, a ja sam to vrlo dobro shvatio. Hodao sam ulicom i vikao: Pašalić nije pi*ka! - otkriva Ćiro.

- Gledam ja utakmicu u Splitu i boli me, moram da uzmem tabletu i pre nego što sam je uzeo, mi damo gol! Kunem se majkom Katom, mene više ništa nije bolelo - kazao je Ćiro Blažević nakon plasmana "vatrenih" na Mundijal u Kataru, pa govorio i o svom ljubavnom životu.

Informer

 

- Priznaću vam nešto, ja sam bio sa vrlo malo žena. Imam muški hendikep, a to je da ne mogu da budem sa ženom ako je ne volim. Kažu ja še*io, ma koga sam ja še*io.

Hrvatski trener je potom iskreno poručio.

- Ako već moram da odem, nemojte da žalite, realizovao sam sve svoje mladalačke snove. Recite, bilo je lepo i fino je živeo. Neka je i on otišao, svi njegovi vršnjaci već jesu.