Autor: Informer.rs

21.11.2021.

23:01

Foto: reuters

Sport

SUZE ZA KRAJ! Ole se PLAČUĆI oprostio od MANČESTERA! /VIDEO/

Era legendarnog Norvežanina na klupi Mančester junajteda trajala je dve godine, ali je više od polovine mandata Solskjer protiv sebe imao navijače, svlačionicu i upravo. Ole je neslavno završio epizodu na Old Trafordu, ali se klub od njega oprostio "kako dolikuje". 

Norvežanin je u razgovoru za klupski sajt govorio pošto je saznao da mu je Junajted uručio otkaz, a u jednom momentu nije mogao da iskontroliše emocije i zaplakao je. 

- Znate koliko mi klub znači i šta sam hteo da postignem ovde. Za klub, za navijače, za stručni štab, za celu ekipu. Hteo sam da napravimo iskorak i borimo se za titulu u Premijer ligi, hteo sam da osvajamo titule. Novinari će me pitati da dajem intervjue, ali ja to neću raditi. Svi znaju da sam dao sve za ovaj klub i neću govoriti više na tu temu. Ovaj klub mi mnogo znači, hteo sam da dam sve za njega, ali nisam uspeo, pa je vreme da odem - rejao je Solskjer. 

Informer

Doskorašnji trener Mančestera rekao je da će ostati navijač Junajteda bez obzira na sve što se dešavalo u poslednjih nekoliko meseci. 

- Potencijal ekipe je tu. Svi volimo ovaj klub i svi bismo želeli da vidimo da budu još bolji. Moramo da ostanemo na tom putu. Dolaziću, gledaću utakmice. Ja sam navijač Junajteda i želim igračima sve najbolje. Postoji dosta dobrih igrača tamo, dobrih ljudi. Znam da će preći preko ovoga i nastaviti dalje - podvukao je Ole.