Autor: Informer.rs

23.11.2021.

20:00 >> 22:59

Foto: Tanjug/AP

Sport

ČELSI DEMOLIRAO JUVENTUS! Ćavijeva BARSELONA razočarala na Nou Kampu! /VIDEO/FOTO/

Očekivali su navijači na Stamford Bridžu derbi između Čelsija i Juventusa, ali je utakmica u Londonu delovala kao surova egzekucija čete Tomasa Tuhela! Plavci su pregazili Staru damu sa 4:0 i vratili se na prvo mesto u grupi! 

Držao se Juventus tokom prvih 20 minuta, ali je sporna odluka srpskog arbitra Srđana Jovanovića otvorila meč. Čaloba se posle kornera snašao u šesnaestercu torinskog giganta i matirao Vojščeka Ščensnog. 

Juvenut je krenuo ofanzivnije u drugom poluvremenu i kažnjeni su za to u samo dva minuta. Prvo je Ris Džejms duplirao prednost Čelsija, a konačan "nokaut" zadao je Kalum Hadson Odoi. Menjao je Masimilijano Alegri odmah nakon golova, ali je već bilo kasno za promene rezultat!

Kao utakmicu velikog značaja označili su utakmicu Barselone i Benfike, ali Ćavi Ernandez nije uspeo da "razbudi" Katalonce u prvoj evropskoj utakmici. Barsa se žestoko mučila, primila čak i gol u prvom poluvremenu, ali je VAR poništio isti zbog faula Aleksa Grimalda. 

Katalonci su u 85. minutu poveli preko ROnalda Arauha, ali je pomоćni sudija mahao zastavicom i zbog ofsajda poništio gol.

Informer

Pravi spektakl gledala je publika na Vankdorfu u Bernu! Atalanta i Jang Bojsi bili su veoma efikasni tokom devedeset minuta, a meč je završen bez pobednika 3:3 (1:1)! Boginja provincije povela je preko Zapate u 10. minutu, ali je SIebaču izjednačio pred kraj prvog poluvremena. 

Atalanta je ponovo povela golom Palomina na startu drugog poluvremena i usledio je potpuni preokret. Bojsi su preko Sijera i Heftija stigli do 3:2, ali je Muriel desetak sekundi nakon što je ušao na teren doneo ogroman bod četi Đanpjera Gasperinija!

SVI REZULTATI:

Grupa E: 
Dinamo Kijev - Barselona 1:2 (0:2)
Garmaš 70 - Levandovski 14, Koman 42

Barselona - Benfika 0:0

Grupa F: 
Viljareal - Mančester junajted 0:2 (0:0)
Ronaldo 78, Sančo 90

Jang Bojs - Atalanta 3:3 (1:1)
Sjebaču 39, Siero 80, Hefti 84 - Zapata 10, Palomino 51, Muriel 88

Grupa G: 
Lil - Salcburg 1:0 (1:0)
David 31

Sevilja - Volfsburg 2:0 (1:0)
Đordan 13, Mir 93

Grupa H: 
Čelsi - Juventus 4:0 (1:0)
Čaloba 25, Džejms 56, Hadson Odoi 58, Verner 95

Malme - Zenit 1:1 (1:0)
Riks 28 - Rakitsi 92

Tok meča: 

Drugo poluvreme:

91. minut - GOOOOOOOOOOL! Zenit poravnava u Malmeu, raspucali su se igrači u finišu meča - 1.1!

88. minut - GOOOOOOOOL! Ponovo remi na meču Jang Bojsa i Atalante! Luis Muriel je posle desetak sekundi na terenu vraća Boginju u igru - 3.3!

85. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Potpuni preokvret u Bernu! Jang Bojsi su preokrenuli rezultat protiv Atalante preko Sijera i Hetfija za samo tri minuta!

75. minut - Uspavanka u drugom poluvremenu! Čelsi je rešio pitanje pobednika, Barselona i Benfika su u "klinču", ali golova još uvek nema! 

65. minut - Nekoliko sporih minuta širom Evrope! 

59. minut - BLICKRIG ČELSIJA! Kalum Hadson Odoi postiže i treći gol za Plavce, čini se da je sve gotovo u Londonu - 3:0!

56. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Ris Džejms kuplira prednost Čelsija na startu drugog poluvremena, Juventus bez šansi na Stamford Bridžu - 2:0!

Informer

54. minut - Imao je Zenit šansu da izjednači u Malmeu, ali je Arten Dzjuba promašio penal - 1:0!

52. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Atalanta ponovo vodi u Bernu, Palomino je matirao Faivra - 1:2!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

45. minut - Poluvreme!  

40. minut - GOOOOOOOOOOOL! Nerešno je u Bernu, Jang Bojsi preko Džordana Sijebačua poravnavaju rezultat - 1:1

35. minut - Šok na Nou Kampu, Benfika je povela golom Nikolasa Otamendija, ali je VAR poništio njegov pogodak, najgore je prošao Grimaldo koji je i požuteo nakon reakcije video sobe.

31. minut - GOOOOOOOOL! Raspucali su se napadači sredinom prvog poluvremena, Jonatan David donosi prednost Lilu protiv Salcburga - 1:0!

Informer

29. minut - GOOOOOOOOL! Malme vodi protiv Zenita, Birmančević je savršeno proigrao Riksa, a bek švedskog tima lako je savladao Keržakova - 1:0!

24. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Tek što smo rekli da Čelsi ne uspeva da slomi otpor Juventusa, Plavci su poveli u Londonu! Trevor Čaloba matirao je Ščensnog - 1:0!

19. minut - Bez uzbuđenja na Stamford Bridžu na startu utakmice, Čelsi dominira, ali nema konkretnih dešavanja pred golom Juventusa. 

14. minut - GOOOOOOOOL U ANDALUZIJI! Sevilja vodi golon Đoana Đordana protiv Volfsburga, Ivan Rakitić je sjajno reagovao i kao na tacni poslužio svoju "osmicu" - 1:0!

11. minut - GOOOOOOOOOL! Atalanta vodi u Bernu! Boginja provincije načela je mrežu Jang Bojsa, a strelac je Duvan Zapate posle sjajne akcije italijanskog tima - 0:1!

9. minut - ŠANSA! Velika šansa za Barselonu, Jusuf Demiri izbacio je dvojicu defanzivaca Benfike, uputio udarac ka golu Orlova, ali nema promene rezultata!

5. minut - Prva šansa na meču Lila i Salcburga, Burak Jilmaz je primio loptu u petercu, ali je odbrana domaćih dobro reagovala - 0:0!

1. minut - Utakmice su počele! 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmica petog kola Lige šampiona. Sve detalje sa mečeva možete pratiti uz portal Informer.rs!