Autor: Informer.rs

24.11.2021.

08:44

Foto: ap photo

Sport

TRENER U AGONIJI POSLE PROMAŠAJA! Žorž Žezus uništen: Trener sam 30 godina, ovo nikad nisam video! /VIDEO/

 

Trener Benfike Žorž Žezus nije mogao da veruje šta je promašio Švajcarac bosanskog porekla. Seferović je imao zicer u 93. minutu ali je promašio prazan gol.

Žezus je pao posle pomarašaja,a u razgovoru sa novinarima posle meča je bio potpuno očajan.

Informer

 

- Pričate sa potpuno uništenim Žoržom Žezusom. Trener sam 30 godina i nikad nisam video da moj igrač promaši ono što je Seferović večeras promašio. Pa ono je bilo skoro nemoguće promašiti?! Ali fudbal je takav, šta da se radi... Da smo pobedili, sada bismo sve držali u svojim rukama. Nažalost, sada to nije tako - kazao je Žezus. 

Informer

 

Benfika sada mora da pobedi Dinamo Kijev kući i da Bajern ne izgubi od Barselone u Minhenu.

- Nadam se da će Bajern pokazati poštovanje u poslednjem kolu i da će igrati sa najjačim timom protiv Barselone. Na taj način bi nam pomogli. Utakmica u Minhenu će se igrati bez publike? Eto, i tu smo hendikepirani. Možda nam je to već neki znak. Ali mi moramo da uradimo ono što je do nas i da odradimo posao. Ako Bajern bude ozbiljan, pobediće. Sa manjom ili većom razlikom.

Informer

 

Da li verujete u prolaz dalje?

- Do danas sam verovao. Bio sam ubeđen da možemo da pobedimo Barselonu i ovde. Znam koliko vredimo. Sada ne znam da li ćemo imati pomoć trećeg tima u poslednjem kolu.