Autor: Informer.rs

24.11.2021.

14:11

Foto: Tanjug

Sport

RONALDU FALI SAMO JEDAN GOL DO NESTVARNE BROJKE! Sada se obratio navijačima! Idemo ĐAVOLI! (FOTO)

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo je na utakmici Lige šampiona sa Viljarealom, postigao vodeći gol u 78. minutu u pobedi u Španiji od 2:0.

Tako je Junajted, uz remi Atalante i Jang Bojsa (2:2) obezbedio lidersku poziciju u grupi i plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Informer

 

To je Ronaldu bio peti gol u šest mečeva i 140. u grupnoj fazi ovog takmičenja. Verovalili ili ne, to je bio njegov 799. gol u karijeri za klubove i reprezentaciju. Jubilarni, 800. gol u karijeri imaće šansu da postigne narednog vikenda, kada Junajted gostuje lideru Premijer lige, Čelsiju!

Utakmica se igra u nedelju 28. novembra od 17.30 časova. Posle meča sa Viljarealom, Ronaldo se obratio navijačima preko Instagrama.

- Uvek je sjajno igrati u Španiji, pobediti u Španiji, zadovoljstvo je postići gol u Španiji, zemlji u kojoj sam se oduvek osećao posebno... Čestitke momcima na sjajnoj pobedi koja nas stavlja tamo gde nam je mesto. Mi smo Mančester junajted i nikad nećemo prestati da se borimo za ovaj klub. Idemo, Đavoli - poručio je Ronaldo.