Autor: Informer.rs

27.11.2021.

17:29

Foto: Reuters

Sport

EVROPA U ŠOKU - SRBIN DAO DVA GOLA SA POLA TERENA! Pantović je APSOLUTNI HIT u Bundesligi! /VIDEO/

Pre mesec dana Miloš Pantović postigao je gol za TV špice i sa pola terena doneo pobedu Bohumu protiv Hofenhajma, a srpski fudbaler danas je ponovio svoju magiju! 

Bohum je slavio sa 2:1 protiv Frajburga posle preokreta koji je domaćinu doneo upravo Pantović. Srbin je na teren ušao u 65. minutu pri rezultatu 1:1, a onda u 82. sa pola terena opalio po lopti i pocepao mrežu Flekena! 

Podsećamo, Pantović je rođen u Minhenu 1996. godine i prošao je kompletnu omladinsku školu Bajerna. U prvi tim Bavaraca prekomandovao ga je Pep Gvardiola, ali pored paklene konkurencije uspeo je da skupi samo jedan nastup u drsu nemačkog velikana. 

Pre tri godine rešio je da napusti Minhen i pojača Bohum, a letos je sa svojim klubom izborio plasman u Bundesligu. Pantović je bio želja i reprezentacije Nemačke, ali je rešio da nastupa za Srbiju. 

U mlađim kategorijama Orlova nastupao je devet puta i postigao dva gola, a sjajnim igrama mogao bi da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za neke od narednih "akcija" reprezentacije.