Autor: Informer.rs

27.11.2021.

23:06

Foto: reuters

Sport

ANĆELOTI SE "IZLANUO" - MBAPE JE REALOV! Madrid GORI nakon DON KARLOVIH reči!

Kuvalo se u finišu letnjeg prelaznog roka, ali su u Parizu odbili sve nalete Real Madrida za Kilijana Mbapea i svesno rizikovali da ga izgube u julu naredne godine bez obeštećenja. 

Brojni "stučnjaci" pričali su o tome da li će Mbape put Madrida ili neće, a španski mediji danas su uspeli da izvuku neke informacije od Karla Anćelotija koji se nesvesno "izlanuo" pred novinarima. 

- Za godinu dana, novi 'Bernabeu' će biti gotov i Florentino ima neke vrlo ozbiljne namere. Dolazak Holanda uz Mbapea? Hajde da pričamo o tome kasnije - rekao je Anćeloti. 

Informer

Iako rečenica deluje kao bezazlena, veznik "uz" pravi prostora tamošnjim medijima da pričaju od Mbapeu kao gotovoj stvari. "Marka" prenosi da je Anćeloti otkrio tranfer "bombu" za neredno leto. Italijan je pored toga govorio o tome kako je Madrid savršeno mesto za život, a Real za rad. 

- Ponuda je bila fantastično iznenađenje, iako nikad nisam prekinuo kontakt s klubom. Da se ja pitam, ostao bih ovde doveka, nema boljeg mesta za fudbal i život. U Madridu je sve odlično. Jedino se menjaju treneri, ali rade isti fizioterapeuti, novinari, ista je vizija kluba, ista je želja za velikim uspesima - podvukao je Don Karlo.