Autor: Informer.rs

28.11.2021.

10:03

Foto: Tanjug

Sport

HAOS! EMERI NIJE HTEO DA PRUŽI RUKU ĆAVIJU! Sudije ih guraju! Trener Barse ga BRUTALNO PONIZIO!

U Viljarealu smatraju da su oštećeni za jedanaesterac u situaciji kada je Đerar Pike, kako oni tvrde, igrao rukom.

Nakon utakmice je trener Unai Emeri odbio da se rukuje sa trenerom Barselone Ćavijem Ernandesom, a potom se i dotakao suđenja!

Informer

 

- Prošle nedelje sam gledao meč Barselona - Espanjol i pomislio sam da ono nije bio penal, ali ga je sudija svirao! Sada nama nisu svirali čist penal. Mislim da ni u Barseloni nisu zadovoljni time da je očigledno da ih sudije guraju -  rekao je Emeri.

Informer

 

Čak su i španski mediji preneli su da su čak članovi stručnog štaba dobacili Ćaviju da je on uticao na sudijske odluke, zbog čega je, kako javljaju, u tunelu došlo i do fizičkog obračuna!

- Ja sam očekivao da mi Emeri pruži ruku. Ne razumem njegovo ponašanje! Takve stvari se dešavaju na terenu, ali prestaju kad sudija svira kraj i tada iskažemo poštovanje prema rivalu i rukujemo se. Ne želim da pričam o sudijama, oni imaju težak posao. Ne mogu da sudim da li je bio penal ili ne. Postoji i VAR. Sudije imaju moje veliko poštovanje, jednog dana te oštete, drugog tvog rivala - poručio je Ćavi i na "fin" način "spustio" kolegu.