Autor: Informer.rs

01.12.2021.

13:51

Foto: USA Today

Sport

JA SAM ALKOHOLIČAR! Viđali su me pijanog kao letvu...

Džordan je  objasnio da o problemima mora da  priča zbog  porodice i samog sebe:

- Nije mi lako da ovo uradim, ali moram što zbog ćerke, supruge, porodice i saigrača tako i zbog samog sebe. Ja sam Džordan Pojer, kapiten Bafalo Bilsa i ja sam alkoholičar - priznao je Džordan i dodao:

Informer

Džordan Pojer

- Znate šta? Dobar je osećaj priznati ovo, veliki deo mog otrežnjenja vodi ka istini, moram da budem ja. I stvarno sam iznenađen koliko mi je lako da se otvorim ljudima jer sam sebi u glavi iskreirao ko zna kakve scenarije, čak sam imao predrasude i bio jako nervozan pred prvi sastanak anonimnih alkoholičara u martu.

Ispričao je Džordan kako je izgledalo kada je sve to trebalo da prizna saigračima.

Informer

 

- Kada sam se letos video sa saigračima nisu znali da sam bio trezan već četiri meseca. Nikada to neću zaboraviti, sedeli smo i šalili se, pričali pa sam im samo rekao da su me ranije viđali pijanog "kao letvu" i da sam svestan da imam problem, ali da sam počeo da ga rešavam i da više ne pijem. Bio sam nervozan i nisam znao kako će da reaguju, mislio sam da će da mi se smeju i da zbijaju šale i bio sam spreman na to. Ali nije bilo tako, pokazali su mi podršku, ljubav i poštovanje, bez oklevanja. Oduševili su me, to su moja braća, oni su me i ohrabrili da izađem javno i podelim ovo sa vama.