Autor: Informer.rs

04.12.2021.

16:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

PARTIZAN? TO JE NAJLAKŠI PROTIVNIK! Pazarci bez AMBICIJA stižu u Humsku!

- Imali smo veliku potrošnju u prethodnom periodu, a idemo protivniku koji igra najbolje i kontinuirano drži visok nivo forme. To govori i pozicija na tabeli. Izuzetno poštujem kolegu Aleksandra Stanojevića, njegov stručni štab i igrače - rekao je Radojičić.

On je dodao da ga brinu povrede Mirze Delimeđca, Almira Aganspahića, Bojana Čečarića, Nemanje Kojčića, Dejana Parađine, Farisa Handžića i Miloša Kalezića, kojem predstoji višemesečna pauza.

Partizan je lider prvenstva sa 50 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu sa 15 osvojenih bodova.

- Stvarno, ne znam koji će biti rezultat. Postavili smo neke lestvice ispod kojih se ne može, po pitanju igre i pristupa. Partizanu se ne preti, ali gledamo da ostvarimo naš cilj. Uradićemo sve što je u našoj moći da skupo prodamo kožu - naveo je Radojičić.

- Nadam se sportskoj i viteškoj borbi sa najboljim timom u Srbiji. Ovo je i najlakša utakmica jer ćemo igrati bez opterećenja. Naše je legitimno pravo da pokušamo da ostvarimo bolji rezultat od onog koji javnost očekuje - dodao je on.

Novopazarci su bez poraza na osam vezanih mečeva u Super ligi i Kupu Srbije, a na poslednje dve utakmice nisu primili gol.

- Ko god da bude na terenu, potrudiće se da nas dovede do pozitivnog rezultata. U dobrom smo nizu, a da nas je sreća malo pogledala imali bismo više pobeda. Šef je doneo neku novu energiju i nadam se da ćemo tako da nastavimo do kraja polusezone - kazao je štoper Pazara Filip Pavišić.

Partizan i Novi Pazar igraju u nedelju od 15.45 na stadionu u Humskoj.