Autor: Informer.rs

12.12.2021.

12:22

Foto: tanjug/ap

Sport

RONALDU NIJE DOBRO! Italija na nogama, svi bruje o Vlahoviću i čekaju da sruši Portugalca!

Srbin je stigao do 32 gola u kalendarskoj godini, Luka Toni je preskočen, ostao je još samo Kristijano Ronaldo.

Savladala je Fiorentina Salernitanu sa 4:0 u okviru 17. kola Serije A, a reprezentativac Srbije, Dušana Vlahovića postigao je dva gola.

Informer

 

Ovim pogotkom je maestralni Vlahović stigao do kvote 32. gola u kalendarskoj 2021!  Nedotaje mu još samo jedan da stigne Kristijana Ronalda, koji je postigao 33, 2020. godine za Juventus! Još jednom naš as pokazao da je pravi "monstrum" ove godine.

Inače, Ronaldo je 2020. godine postao prvi igrač od 1961. godine koji je u jednoj sezoni postigao 33 gola u kalendarskog godini. Sada Srbin može da nadmaši Portigalca.

Informer

Italija bruji o Srbinu nakon nova dva gola i pošto ima sjajne šanse da nadmaši Portugalca.

Naš as je na naslovnoj strani  Gazete. Pet mečeva u nizu Dušan daje golove, a "Gazeta" piše da nije nemoguće, ako nastavi u ovom ritmu, da stigne i prestigne Ronalda. 

Informer

 

Pominje se da bi Arsenal ili Totenhem već u januaru mogli da plate Srbina između 70 i 80 miliona evra za Srbina. Ali, takođe ističe da bi Vlahovicu cena do leta mogla da poraste i na neverovatnoh 100 miliona evra. Mada, pitanje je ko bi bio spreman da izdviji taj novac za Vlahovića kome ugovor ističe za godinu dana.

Pored Gazea, Vlahović je među glavnim temama i na Tutosportu, Korijere de la Sportu... Svi čekaju da Srbin sruši Ronalda!

Vlahović sada ima samo gola manje od Kristijana Ronalda kada je reč o broju pogodaka u kalendarskoj godini, dao 33 2020. godineza Juventus, a do kraja decembra bi mogao da se probije na treće mesto večne liste. Ispred su samo Felis Borelo (dao 41 gol 1933.) i Ginar Nordal (dao 36 golova 1950. godine).