Autor: Informer.rs

13.12.2021.

08:50

Foto:

Sport

SKANDAL! Navijači upali u autobus i PRETUKLI fudbalere!

Legija je trenutno poslednjeplasirana ekipa u poljskoj Ekstraklasi sa samo četiri pobede, a novi poraz kje bio kap koja je prelila čašu.

Legija ima  čak 12 poraza i samo 12 osvojenih bodova, a navijači su poludeli posle novog kiksa. Kako prenose mediji u Poljskoj, navijači su sačekali autobus sa igračima ispred trening centra Legije i tukli igrače

Napali sui huligani fudbalere Legije, a povređeno je nekoliko igrača koji su morali da zatraže medicinsku pomoć.

- Nervozni navijači Legije su pratili trenera i igrače koji su se uputili u Trening centar. Upali su 0u autobus, izazvali su svađu i započeli su tuču sa fudbalerima. Policija je brzo reagovala, a povređena su samo dva igrača  kluba - napisao je jedan od sportskih novinara iz Poljske na svom Tviter nalogu.

Informer

Pozvana je i policija. Na sreću, srpski reprezentativac, Filip Mladenović, nije bio deo tima koji je zaigrao protiv Visle Plok, pa zbog toga nije bio ni u autobusu sa ostalim saigračima.

Kako je preneo novinar portala SportINTERIA Sebastijan Staževski, među povređenima su Mahir Emreli i Lukinjas, ali su fudbaleri ovog tima odbili da daju bilo kakve izjave jer su, kako je naveo, uplašeni