Autor: Informer.rs

13.12.2021.

13:47

Foto: printscreen

Sport

SKANDAL NAD SKANDALIMA! UEFA PONIŠTILA ŽREB LIGE ŠAMPIONA!

Novi žreb održaće se danas u 15 časova,  pošto je UEFA priznala da je napravila grešku tokom današnjeg žreba koji je održan od 12 časova, ali je okrivila softver.

Prvi put u istoriji da imamo popravni na žrebanju! A Atletiko Madrid, koji je dobio Bajern, prvi se javio i tražio od UEFA da poništi žreb. 

Naime, greškom je Viljarealu dodeljen Mančester junajted, klub sa kojim su igrali u grupnoj fazi pa nisu mogli da se sastanu u nokaut fazi takmičenja.

Informer

 

Nakon toga su Španci dobili Mančester siti. Tada je nastao haos! Kada je za naredni par Atletiko Madrid izvučen kao nepovlašćeni tim, Mančester junajted je trebalo da bude među potencijalnim protivnicima. Ali, nije! Voditelj žreba ga nije stavio u posudu sa kuglicama!

Junajted je tako preskočen tokom žreba sa Atletiko Madridom. I na snimku žreba se vidi da voditelj žreba nije uzeo kuglicu sa imenom Mančester junajteda.

Junajted je čekao sve do kraja i spojen je sa Pari Sen Žermenom, pa ćemo gledati duel Mesija i Ronalda, što je podiglo veliku buru! 

Inače, Real Madrid, koji je trebalo da igra sa Benfikom u osmini finala, bio je jedan od retkih koji je tražio da se žreb ne ponovi. 

Ovi parovi su izvučenu u prvom žrebu: 

Benfika - Real Madrid

Viljareal - Mančester Siti

Atletiko Madrid - Bajern Minhen

Red Bul Salcburg - Liverpul

Inter - Ajaks

Sporting Lisabon - Juventus

Mančester Junajted - PSŽ

Čelsi - Lil