Autor: Informer.rs

13.12.2021.

21:12

Foto: Reuters

Sport

RAMOS ŠOKIRAO MADRIĐANE! Poginuću za PSŽ protiv REALA! A onda progovorio o Mbapeu!

Prvo je španski gigant dobio portugalsku Benfiku, ali su nakon žalbe Atletika da se izvlačenje ponovi, dobili Pari Sen Žermen za protivnika, što ih je razbesnelo!

Sa druge strane, Serhio Ramos je pokazao surovi profesionalizam izjavom koju je dao ubrzo nakon što je saznao da će Pari Sen Žermen igrati u osmini finala Lige šampiona protiv njegovog bivšeg kluba, za koji je nastupao punih 16 godina i četiri puta pokoravao Evropu.

Informer

 

Ako ga povrede ne sputaju, izaćiće prvi put na megdan nekadašnjim saigračima od kada je napustio Španiju!

- Sudbina je čudna i nepredvidiva stvar. Više bih voleo da igramo sa nekim drugim timom. Znate kakva osećanja i ljubav gajim prema Realu. Ali sada moram da branim Pari Sen Žermen i uradiću sve što mogu da bismo prošli.Poginuću na terenu u dvomeču protiv Real Madrida- rekla je živa legenda kluba!

Informer

 

Dotakao se Ramos i Reala koji blista!

Informer

 

- Vinisijus je obećavao, ali sada je to pretvorio u realnost. Drago mi je jer sam ga često savetovao. Ne znam hoće li imati priliku da igra u istom timu sa Mbapeom, ko zna šta će se dogoditi. Želim da budem okružen najboljima, a Kilijan je ključni deo slagalice... Kako u trenutnom timu PSŽ-a, tako i u budućnosti. Ne znam šta bi moglo da se desi, ali želim Kilijana u svom timu Realu ide odlično, ne samo napadački, već i defanzivno. Dobro je što su se odlepili u Primeri, zbog svega što bi moglo da usledi!