Autor: Informer.rs

15.12.2021.

21:46

Foto:

Sport

MNOGO TE VOLIM PRIJATELJU, NEDOSTAJAĆEŠ NA TERENU! Mesi se OPROSTIO od Aguera!

Kao što je i najavljeno, Aguero je ovu vest objavioi na konferenciji za medije u Barseloni, koja mu je bila poslednji klub u karijeri. U dresu katalonskog kluba igrao je samo 150 minuta, a u meču protiv Alavesa zamenjen je krajem prvog poluvremena zbog bolova u grudima. Pregledima je utvrđeno da ima srčane probleme i lekari su mu savetovali da završi karijeru.

Nažalost, fudbal ostaje bez jednog od najboljih igrača, a posebno neraspoložen zbog Kunove penzije je Leo Mesi. Aguero je zbog njega došao u Barselonu, ali nikada nisu zaigrali zajedno budući da je Argentinac prešao u Pari Sen Žermen. 

- Praktično cela zajednička karijera, Kun... Proživeli smo veoma lepe trenutke i druge koji nisu bili, svi su nas terali da se sve više ujedinjujemo i družimo. I nastavićemo da ih živimo zajedno van terena.

Sa velikom radošću podizanja Kupa Amerike pre tako malo, sa svim dostignućima koje ste postigli u Engleskoj... A istina je da sada mnogo boli kada vidite kako morate da prestanete da radite ono što vam se najviše sviđa zbog onoga što se desilo ti. Sigurno ćete i dalje biti srećni jer ste osoba koja prenosi sreću i mi koji vas volimo biće sa vama. Sada počinje nova etapa vašeg života i uveren sam da ćete je proživeti sa osmehom i sa svom iluzijom koju u sve ulažete.

Sve najbolje u ovoj novoj fazi!!! Mnogo te volim prijatelju, nedostajaće mi mnogo da budem sa tobom na terenu i kada se sastanemo sa reprezentacijom - napisao je Leo Mesi.