Autor: Informer.rs

16.12.2021.

14:45

Foto: Starsportphoto

Sport

SRBIN JE GLAVNA TEMA U ENGLESKOJ! Mitrović se vraća u Premijer ligu! On nam je potreban!

"Čekićari" su pre nekoliko godina pokušali da dovedu srpskog napadača, ali tada od dogovora nije bilo ništa. Kako prenose mediji u Engleskoj sada su mnogo ozbiljniji u nameri da dovedu Srbina već u januaru.

Podsećamo da je Slaven Bilić još 2017. godine želeo Mitrovića u Vest Hemu, ali je završio u Fulamu. Vest Hem je kao prvi u grupi otišao direktno u osminu finala, a da bi se na proleće borio na tako dva važna fronta, Dejvidu Mojesu je preko potreban napadač. 

I navijači Vest Hema jedva bi dočekali da vide Aleksandra Mitrovića u klubu. Ističu kako je postigao ove godine 22 gola i imao pet asistencija, kao i 44 pogotka za Srbiju na 69 mečeva, dok je Srbin tri puta u nizu proglašen za fudbalera meseca u Čempionšipu.

Informer

Aleksandar Mitrović

Jedan od najpopularnijih podkasta koji prate "čekićari" - "ExWHUemployee" podgrejao je  vatru oko Srbinovog dolaska.

- Ako pričamo o napadu, onda moramo da dovedemo pravog napadača. Treba da ga potraže u Čempionšipu. Jedan od njih je Mitrović, koga pratimo godinama. On je prvi strelac Čempionšipa i daleko najbolji napadač lige. On bi konačno bio konkurencija i odlična alternativa za Antonija, ima veće iskustvo i zbog igranja za reprezentaciju Srbije. Agresivan je, ima sve. On bi mogao da bude naše pojačanje, jer znamo da smo ranije bili već u kontaktu sa njim - rekao je dobro izvor upućen u dešavanjima u Vest Hemu.