Autor: Informer.rs

16.12.2021.

17:48

Foto: Starsportphoto

Sport

CILJ JE EVROPA I TO ŠTO PRE! Brđani spremni za PROLEĆE i međunarodnu scenu!

Čukarički je pobedom protiv Radničkog 1923 (2:0) završio kalendarsku godinu, pa na zasluženi odmor Brđani odlaze čvrsto držeći treću poziciju na tabeli sa 38, sa lepom zalihom u odnosu na najbliže pratioce.

- Meč protiv Radničkog iz Kragujevca nam je bio od ogromne važnosti. Dopisali smo još tri boda, popravili stanje na tabeli i sada idemo na odmor. Zadovoljan sam igrom čitavog tima, bilo je izuzetno teško zbog uslova za igru, ujedno je i utakmica bila vrlo bitna. Najteže je igrati unapred dobijene mečeve, a već smo se nekoliko puta ove sezone opekli, čak i u mečevima koje smo igrali na našem terenu, što nam je bila dovoljna opomena - rekao je Rogan za klupski sajt.

Mladi desni bek je istakao da očekuje od Čukaričkog još bolje igre na proleće, kad će se odlučivati o pozicijama za Evropu.

- Treći smo, cilj je da tu i ostanemo. I da Evropu obezbedimo što je ranije moguće, da se što više „odlepimo“ najbližim pratiocima. Novi stručni štab tek treba da prođe prve pripreme sa nama, takođe se nadam da će nas i povrede zaobići, a bilo ih je zaista mnogo u prvom delu sezone. Siguran sam da će sve izgledati još bolje - optimista je Rogan.