Autor: Informer.rs

16.12.2021.

19:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Ozbiljni protivnici čekaju ORLOVE! Napada nas jedan od najboljih ofanzivaca SVETA! Jugonostalgičari će uživati...

Treće izdanje Lige nacija igraće se sledećeG leta, a danas su žrebom u sedištu UEFA određene grupe ovog zanimljivog takmičenja.

Slovenija, Norveška i Švedska će biti ujedno i prave provere Orlovima pred nastup na Mundijalu u Kataru. Mečevi Lige nacija će se igrati u periodu od 2. juna do 27. septembra, a Svetsko prvenstvo u Kataru će početi 21. novembra.

Informer

 

Ruku na srce, reprezentacije neće imati mnogo vremena za pripreme za šampionat, pa će se sve evropske ekipe uglavnom pripremati kroz Ligu nacija.

Ne treba govoriti mnogo o kvalitetima skandinavskih rivala, poznato je da imaju dobre timove, a meč sa Slovencima će posebno privući sve jugonostalgičare!

Informer

 

Erling Haland i Dušan Vlahović su dva najtraženija mlada napadača u Evropi i sigurno će sve oči biti uprte u njih na meču Srbije i Norveške! 

Informer

 

Bilo kako bilo, Slovenija nije bauk, ali nam ne leži, sa Norveškom imamo dobro iskustvo u Ligi nacija, dok je Švedska konstantni učesnik završnih turnira i uz Ukrajinu najteži rival u celoj B diviziji! Podsetimo, Švedska je u nedavno završenim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo do poslednjeg kola bila u trci sa Španijom za direktan prolaz. Norvešku smo eliminisali u baražu za prethodno Evropsko prvenstvo, dok je Slovenija u minulim kvalifikacijama za Katar završila je kao četvrta u grupi, daleko iza Hrvatske i Rusije! Ovo je sjajna prilika da se upiše prva pobeda u istoriji nad Slovenijom, jer trenutno imamo pet remija i jedan poraz u duelima sa njima! Neće biti lako Srbiji, ali su Piksijevi izabranici dokazali da su kadri za velika dela!