Autor: Informer.rs

19.12.2021.

09:43

Foto: ap photo

Sport

SA KLOPOM NEMA ZEZANJA, NEĆE NEVAKCINISANE IGRAČE! To bio bio pravi haos!

U Premijer ligi je odloženo nekoliko utakmica zbog korone, ekipe nemaju dovoljno fudbalera na raspolaganju. Pitanje je i da li će biti odigran tradicionalni Boksing dej i prvog dana Nove godine.

Jedan od timova koji nije u problemu je Liverpul, čiji su svi igrači i članovi stručnog štaba vakcinisani. Jirgenu Klopu koji traži veću transparentnost informisanja i da se zna ko je zaražen od igrača, kako bi se pratili kontakti.

Nemac je u intervjuu za britanski “Telegraf“ poručio da u ovom momentu u tim ne bi doveo nevakcinisanog fudbalera. Tačnije bi, ali on bi bio u potpunosti odvojen od ostatka sastava.

Informer

Jirgen Klop

- Morao bi da se presvlači u drugoj svlačionici, jede u drugoj trpezariji, da ide drugim autobusom ili automobilom. Iz organizacione tačke gledišta, to je pravi haos – izjavio je Klop.

Potom je poručio da Liverpul nema nikakvu nameru da gradi zgradu gde će biti smešteni samo nevakcinisani fudbaleri.

- Ako želite da pratite protokole, to je teško. Ako jedan igrač dobije korona virus, svi ostali oko njega idu u izolaciju. Naravno da je to bitno, ne možemo da napravimo zgradu za nevakcinisane igrače – dodoao je menadžer Liverpula.