Autor: Informer.rs

20.12.2021.

17:06

Foto: Reuters

Sport

PARTIZAN NE RAZMIŠLJA O POJAČANJIMA, A SPARTA LANSIRALA PRVU "BOMBU"! Stameni GOLGETER stigao na Letnu!

Govorio je trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije o predstojećem prelaznom roku i šta bi navijači mogli da očekuju od crno-belih u januaru. Po svemu sudeći, bombastičnih pojačanja neće biti, a u Humskoj posebno veruju u mladog Marka Milovanovića. Zbog toga, Partizan je odustao od dovođenja još jednog stranog golgetera. 

I dok u Partizanu misle o budućnosti, Sparta deluje na tržištu! Rival crno-belih u Ligi konferencija danas je predstavio prvo zimsko pojačanje, a u Prag je iz Jabloneca stigao češki reprezentativac Tomaš Čvančara. 

Dojučerašnji golgeter Jabloneca prošao je mlađe kategorije svih jačih klubova u Češkoj, a potom se otisnuo u Empoli, ali se u Italiji nije najbolje snašao. Na startu ove sezone potpisao je za Jablonec i potpuno eksplodirao. Čvančara je na 26 mečeva postigao devet golova u tri takmičenja i biće ogromno pojačanje za Pavela Vrbu. 

Trener Sparte poznat je po tome da voli klasične napadače, Čvančara se savršeno uklapa u to. Krupan, snažan, dobar u skok igri, nešto nalik na Krmenčika kog navijači Partizana dobro pamte iz dvomeča sa Viktorijom Plzen.