Autor: Informer.rs

22.12.2021.

14:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

STIGLA ZVANIČNA PONUDA!? Italijanski GIGANT se pojačava u SUPERLIGI!

Gotovo svake godine Superliga Srbije iznedri novog bisera za kog se odmah "zalepe" brojni evropski velikani. Ove sezone, titulu najtraženijeg fudbalera dobio je omladinac lučanske Mladosti Đorđe Gordić! 

Kako prenosi "Sportski žurnal", Mladost je već dobila konkretnu ponudu za Gordića, a prvi su se Lučancima javili predstavnici Atalante! Poznato je da Boginja iz Bergama ima rasprostranjenu skauting mrežu i da pre kupovine dobro razmisle, ali utisak je da im je "srpski Genduzi" ozbiljno privukao pažnju. 

Ipak, čelnicima Mladosti se ne žuri. Zainteresovanih strana ima još, a šuška se da se za Gordića raspituju dva španska kao i jedan engleski klub. Budući na godine, srpski vezista ne bi imao problema da stekne radnu vizu na Ostrvu, ali smo svedoci da je odlazak u premijerligaške klubove često bio "koban" za talente iz Srbije. 

Informer

Podsećamo, Gordić je sezonu počeo kao omladinac, ali je od kraja oktobra stalni član prve postave. Ove sezone skupio je 11 nastupa u Superligi, a tek 5. novembra napunio je 17 godina.