Autor: Informer.rs

27.12.2021.

16:54 >> 17:40

Foto: Starsportphoto

Sport

REPREZENTATIVAC SRBIJE OTKRIO! Vlahović je bio BAŠ NERVOZAN! Svi smo ODMAH došli da ga utešimo! Voleo bih da se vratim u Zvezdu!

Otkrio je saigrač Dušana Vlahovića iz Fiorentine ali i reprezentacije Srbije, da je najbolji strelac Serije A bio nervozan što nije uspeo da obori rekord Kristijana Ronalda, već su ostali izjednačeni na vrhu po broju golova u jednoj kalendarskoj godini u Italiji.

Informer

 

- Nakon utakmice protiv Verone smo svi ušli u svlačionicu da ga utešimo. On je gladan uspeha, ima neverovatnu želju da svaki put nadmaši sebe. Žalosno je što nije došao taj gol, ali ja sam siguran da njega rekordi tek čekaju. Uglavnom, dali smo mu podršku i svi smo bili tu za njega. Bio je nervozan. To je njegova odlika i to mi se baš sviđa kod njega ta želja. Drago mi je zbog njegovih uspeha i što predano radi - rekao je Aleksa Terzić u intervjuu za Telegraf.

Nakon dodele Zlatne lopte selektor Srbije Dragan Stojković imao je reči hvale za Terzića.

- Reči Mistera mi mnogo znače. Kada vas on pomen, svakom igraču da na samopouzdanju. Njegove reči su mi dale još jaču snagu i volju da radim, da ne padam, da uvek ima prostora za još više. Želim ovim putem da se zahvalim Misteru na lepim rečima i da mu kažem da ću se truditi da opravdam njegovo poverenje i da se dokažem u najboljem svetlu.

Informer

 

Objasnio je Terzić kako je došlo do šanse da se u završnici sezone ustali u Fiorentini?

- Ja sam već nekoliko puta u teškim situacijama ulazio sa klupe, a kada uđeš sa klupe najvažnije je da izvučeš pozitivan rezultat. U Italiji je jako teško kad se uđe u takav ritam utakmica da se uđe sa klupe i da se izvuče pozitivan rezultat. Meni se samo isplatio rad, nagrada i šansa su stigle i ja sam ih iskoristio na najbolji mogući način. Teško je, ali ja uglavnom gledam samo sebe, da radim na sebi. Svima želim najbolje, ali gledam sebe, radim na sebi i trudim se da iskoristim svaku šansu koja mi se ukaže. Motivaciju dobijam tako što sam sebi govorim. Tako se rodiš. Volim da radim na sebi i kada je loše i kada je dobro. Posle utakmice odem uvek u teretanu, a kada ne igram onda sam posebno motivisan. Odem u teretanu i radim, sve što me muči izbacim iz sebe, a i kažem sebi da će mi se vratiti rad i samo o tome razmišljam. Sutradan budem kao nov, fokusiram se na sutrašnji trening da budem još bolji i nagrada stiže kada se tako radi.

Takođe, dotakao se i Crvene zvezde i istakao da postoji želja da se jednog dana vrati u matični klub koji mu je zauvek u srcu.

- Naravno da bih voleo. Sada sam u inostranstvu, drugačije je. Videćemo, nikad se ne zna. Zvezuda je uvek tu u mom srcu.